Wat is de beste route naar een mooi rendement?
  Als u op de traditionele manier bij een bank spaart, is de rente meestal laag. En als u zelf belegt in aandelen of obligaties zijn de risico's weer moeilijk te overzien. Gelukkig is er nu een andere manier om toch een optimaal rendement op uw geld te behalen. Maar op welke manier pakt u dat aan? Via welke route kunt u rekenen op een optimaal rendement?
 
AEGON SpaarBeurs, vermogen opbouwen met optimaal rendement
AEGON SpaarBeurs is een slimme koppeling tussen optimale rendementsverwachtingen, zekerheid en flexibiliteit. Het komt er in het kort op neer dat u een spaarkasovereenkomst aangaat voor 15 jaar of langer. Gedurende deze periode legt u maandelijks een bedrag van minimaal 20,- opzij. Dat bedrag wordt (na aftrek van kosten) door de experts van AEGON belegd en komt op de einddatum tot uitkering. Bij eerder overlijden wordt gegarandeerd de ingelegde som vermeerderd met 4% rente uitgekeerd. Een deel van de inleg is bestemd voor deze ingebouwde overlijdensverzekering.

Omdat niemand in de toekomst kan kijken, krijgt u de mogelijkheid om uw spaarkasovereenkomst aan te passen aan uw veranderende persoonlijke omstandigheden. Zo kunt u bijvoorbeeld de inleg of de einddatum wijzigen.

 
U bepaalt zelf waarin uw geld wordt belegd
AEGON SpaarBeurs is een manier van vermogensopbouw, waarbij u weet waar uw geld blijft. U kunt kiezen uit drie AEGON Beleggingsfondsen. Heldere fondsen met verschillende rendementsverwachtingen.

Wilt u zo min mogelijk risico lopen dan is het AEGON Mix fund uw terechte keuze. Via dit fonds wordt belegd in een internationale mix van aandelen, obligaties, vastgoed en deposito's. Voor dit fonds geldt een 'inlegterug'  garantie voor de totaal door u betaalde gelijkblijvende inleg. U krijgt op de einddatum dan minimaal alle ingelegde geld terug.

 
AEGON Equity Fund / AEGON Emerging Markets Fund
Als u kans wilt maken op een hoger rendement, kunt u uw geld ook laten beleggen in het AEGON Equity fund: uitsluitend kwaliteitsaandelen van vooraanstaande ondernemingen in binnen- en buitenland. De risico's zijn in dat geval iets hoger, maar u kunt er uiteindelijk ook meer aan verdienen.

De derde mogelijkheid is beleggen in het AEGON Emerging Markets Fund. Via dit beleggingsfonds kan uw geld meeprofiteren van de vaak razendsnelle economische groei in regio's als het verre Oosten, Zuid-Amerika en Oost-Europa. Inderdaad, een beleggingsfonds met een hoger risico, maar ook met enorme kansen.

 
Plan op maat
Het interessante van AEGON SpaarBeurs is dat u in overleg met uw adviseur tussentijds van het ene beleggingsfonds naar het andere kunt overstappen. Weet u niet precies welke keuze u moet maken? Geen nood. U kunt uw inleg ook verdelen over de drie beleggingsfondsen. Samen met uw adviseur kunt u een plan op maat maken, dat naadloos aansluit op uw persoonlijke omstandigheden en wensen.
 
LET OP!
Wie geld belegt neemt een financieel risico. Ook bij deze spaarkasovereenkomst loopt   u een beleggingsrisico. Rendementen kunnen hoger, maar ook lager dan gemiddeld  uitvallen en zullen meer schommelen naarmate de beleggingsvorm risicovoller is. Rendementen die in het verleden zijn behaald, garanderen niets voor de toekomst. Voor meer informatie kunt u de brochure over rendement en risico aanvragen bij uw adviseur of bij AEGON.
 
De belangrijkste voordelen
  •  Vermogensopbouw met optimaal rendement
  • Meedoen kan al vanaf 20,- per maand
  • Inleg naar keuze verdelen over de drie AEGON-beleggingsfondsen
  • Tussentijds inleg verhogen, verlagen of een keer overslaan is mogelijk
  • De zekerheid van AEGON