Nu regelen, straks minder zorgen voor uw nabestaanden

  
Omdat u liever uw gezin niet onverzorgd achterlaat
  U zorgt op tal van manieren voor de mensen die u dierbaar zijn. In dat verband is het logisch om ook even stil te staan bij de consequenties van uw overlijden voor uw nabestaanden. Naast het verdriet en persoonlijke gemis krijgen uw dierbaren direct te maken met de organisatie van de uitvaart en de betaling ervan. Met een goede uitvaartverzekering worden op zo'n moment uw nabestaanden zorgen uit handen genomen. U kunt dit met AEGON UitvaarZorg vandaag nog regelen.
 

  
Uw nabestaanden kunnen op ons rekenen
AEGON UitvaartZorg is een uitvaartverzekering die nabestaanden alle zorgen uit handen neemt. En telefoontje is genoeg. Op de polis staat hiervoor een speciaal telefoonnummer. Op dit meldnummer is 24 uur per dag iemand bereikbaar die er voor zorgt dat een aangesloten uitvaartverzorger snel contact opneemt met de nabestaanden. In goed overleg met hen regelt hij tot in de details de uitvaart. Met respect voor de persoonlijke wensen van de familie en de overledene.
 
Volledige vrijheid voor persoonlijke invulling
AEGON UitvaartZorg is een zeer complete uitvaartverzekering en kan volledig worden afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. U heeft alle vrijheid doordat UitvaartZorg is opgebouwd uit drie verschillende onderdelen die gecombineerd kunnen worden op n polis. U bepaalt zelf  hoe uw eigen UitvaartZorg-polis wordt samengesteld. Uw verzekeringsadviseur adviseert u graag over de combinatie die het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen.

De uitvaartzorg bestaat uit:

Uitvaartzorg Basis voor alle gebruikelijke wensen
UitvaartZorg aanvullend voor specifieke persoonlijke wensen
UitvaartZorg Monument voor de aanschaf van een gedenksteen
 
Witl u meer informatie over de AEGON UitvaartZorg neem dan contact op met Sadhinoch Assurantien.